Tukitiimi

Tukitiimin tehtävänä on tukea SRS:n projektien ja yhteistyöprojektien kehittämistä, vakautta ja jatkuvuutta. Tukitiimi on osa seuran tarjoamaa palvelua seuran projekteille. Jos olet kiinnostunut osallistumaan johonkin seuran projektiin, voit ottaa yhteyttä ensin tukitiimiin (yhteystiedot alla)!

Tiimi tarjoaa ohjeistusta toiminnan organisoimisessa ja suunnittelussa, sekä hätäapuna ongelma- tai erikoistilanteissa.
Tukitiimi kokoaa tarvittavat apukädet hallituksesta ja toimihenkilöistä, sekä kutsuu tarvittaessa ulkopuolisia osaajia sen mukaan mikä on tuettavan projektin tarve.

Tukitiimi järjestää säännölliseti Projektiporinat -vertaiskokoontumisia verkon kautta. Näissä eri projektit voivat kertoa nykytilanteestaan, esittää resurssitarpeita, saada vertaistukea ja neuvoja, kuulla muiden projektien kuulumisia sekä tutustua seuran toimintaan laajemmin. Lisäksi järjestetään tarpeen mukaan Projektipäivät joihon kutsutaan paikan päälle kasvotusten kaikki projektien aktiivit.

Tarpeen mukaan yksittäisille projektien kanssa voidaan järjestää ongelmanratkaisupalavereita. Tällöin tukea voidaan antaa esimerkiksi viestintäkäytäntöjen kehittämisessä, vapaaehtoisten rekrytoinnissa, verkostoitumisessa sekä tieto- ja lakiteknisissä kysymyksissä

Tukitiimi toimii seuran Discordissa ja tukitiimin voi kutsua projektin omalle kanavalle projektikohtaisiin keskusteluihin tägäämällä @tukitiimi.

Tukitiimiin voi ottaa yhteyttä:

• Discordissa Petri Leinonen (petrileinonen#2226) tai tägäämällä @tukitiimi
  • Sähköpostilla: tukitiimi@suomenroolipeliseura.fi