Etäpelipöytä

Etäpelipöydässä pelataan verkon yli roolipelejä joka tiistai, torstai ja lauantai! Etäpelipöytä on tarkoitettu kaikille yli 15-vuotiaille nuorille ja aikuisille roolipelaajille kokemustasosta huolimatta. Kuka tahansa voi liittyä mukaan pelaajana tai pelinjohtajana, eikä tähän toimintaan lähteäkseen tarvitse olla seuran jäsen.

Etäpelipöytä toimii Roolipelit Discord-serverillä, jonne pääset liittymään tämän kutsulinkin kautta. Discordista löytyy tekstikanava nimeltä #etäpeli-info, josta löydät lisää tietoa mm. siitä, miten pelejä voi ilmoittaa tai niihin voi ilmoittautua!

Etäpelipöydän tavoitteena on lisätä etäpelaamisen tunnettuutta harrastusmuotona, mahdollistaa etäpelaamisen kokeilu ja harrastaminen etenkin näinä karanteeniaikoina. Etäpelipöytä pyrkii tuomaan harrastajia eri kuppikunnista yhteisen etäpöydän ääreen, tästä esimerkkinä yhteistyö Oodin oneshot-kerhon kanssa. Tervetuloa mukaan etäpelaamaan!