Yhdistyksen toimijat 2024

Tällä sivulla esitellään Suomen roolipeliseura ry:n vuoden 2024 hallitus ja toimihenkilöt. Sähköpostiosoitteet ja muut yhteystiedot löydät tältä sivulta. Vanhat toimijat löydät arkistosta.

Ruska Soanjärvi

Ruska Soanjärvi

Ruska, tai pelipiireissä myös Mihka, on pöytäroolipelaaja, larppaaja ja digipeliveteraani, joka yhdistää mieluusti harrastuksiaan ja useimmiten löytyy fyysisesti Tampereelta. Hän on toiminut paikallisissa peliharrastejärjestöissä ja striimaa roolipelejä Noppatuurissa. Ruska tekee väitöstutkimusta roolipeleillä oppimisesta ja ilahtuu kun lempikasvinsa kultaköynnös on vihdoin lakannut kuolemasta ja alkanut tehdä uusia lehtiä.

Tänä vuonna Ruska toimii seurassa puheenjohtajana, eli johtaa tätä koko showta ja sen suunnittelua. Ruska puuhaa myös Tukitiimin jäsenenä.

Exo Vesala

Pääkaupunkiseudulta ponnistavalla Eksolla on vaikeuksia saada henkilökohtaisen nomenklatuurinsa aakkostoa asettumaan säännönmukaiseen järjestykseen. Takana on nelikymmenvuotinen kiinnostus roolipelaamiseen sen monissa muodoissa, edessä hajanaisia ajatuksia tämän intohimon kammitsoimiseksi erinäisiin hankkeisiin. SRS:n varapuheenjohtajaksi ELF päätyi eräänä kohtalokkaana lokakuun päivänä istahdettuaan seuran aktiivien kanssa samaan pöytään. Esko on mennyt kajoamaan alan aktiviteeteista mm. Suomen roolipeliyhdistyksen (SRP), Nordarakin killan, Suomen live-roolipelaajat ry:n (SuoLi), Roolipelaajien killan, pääkaupunkiseudun kirjastojen Helmet-roolipelikerhon ja Helsingin pöytäroolipelaajat ry:n (Hepro) toimintaan.

Exo toimii seuran varapuheenjohtajana ja viestintätiimissä

Tuula Nyman

Tuula on sopeutuvainen ihminen, joka toisinaan löytää itsensä paikoista ja hommista, joihin ei uskonut päätyvänsä. Työskentelemästä ihmisten kanssa, asumasta Lahessa, vetämästä roolipelejä – vieläpä ajoittain englanniksi! Viimeisimmäksi yhdistystoiminnasta.
Kun töiltään ja elämänvalintojensa pohdinnalta ehtii, Tuula on intohimoinen lahtelainen pöytäroolipelien harrastaja ja sanansaattaja, joka hengaillee mielellään samojen harrastusten parissa viihtyvien ihmisten kanssa eikä välttele mahdollisuutta säväyttää työpaikalla kollegoitaan roolipelitarinoillaan. Viime aikoina hän on osallistunut aktiivisesti paikallisen harrastajayhteisön toimintaan, mm. järjestämällä ja fasilitoimalla miittejä sekä avoimia pöytäroolipelejä pelinjohtajan roolissa. Harvakseltaan hänet on tavattu myös luonnosta, enimmäkseen itsekseen, mutta useimmiten helposti lähestyttävänä.

Tänä vuonna Tuula toimii yhdistyksen häirintäyhdyshenkilönä ja hallituksen varajäsenenä.

Lauri Sankari

Poikkeuksellisen enteilevällä sukunimellä varustettu Lauri aloittelee uutta uraa johtamisen asiantuntijana, kun matemagiikka vei kliseisesti järjen – lähes ikuinen pelinjohtajuus istuu siihen yhtälöön paremmin kuin hyvin. Ikuisuusprojekteihin kuuluu myös omaa pelisuunnittelua ja romaanien kirjoittamista. Entinen roolipeliseura-aktiivi Alter Ego ry:stä pyörii nykyisin myös Helsingin pöytäroolipelaajat ry:ssä.

Tänä vuonna Lauri jatkaa viestintätiimissä ja aikoo vakaasti harjoittaa graafista osaamistaan.

Kari Perho

Kari Perho

Pelialan veteraani pääkaupunkiseudulta joka rakastaa lautapelejä, kokkaamista ja scifiä. Uudenvuoden ainoa lupaus oli ajaa lisää pelejä ja muutama idea aina muhii uusille kampanjoille. Tekee omia karttoja roolipeliensä sessioihin joita jakaa mielellään myös muiden käyttöön. Pelaa myös aktiivisesti PC:llä. Kiusaa kavereita kuvilla ruuistaan, etenkin hampurilaisilla.

Seuran sihteeri joka valmistelee dokumentteja turhankin aikaisin välillä.

Oskari Parviainen

Oskari on pelikasvatukseen erikoistunut yhteisöpedagogi, jolle roolipelaaminen on intohimo. Espoossa asusteleva supernörtti, joka jaksaa luennoida pelaajapsykologiasta ja roolipeliteoriasta tunteja vetämättä henkeä tai pitämättä taukoa. Cyberpunk genren suurkuluttuja.

Oskari toimii seurassa Tukitiimin vetäjänä.

Toni Åman

Toni “Egi” Åman

Pitkän linjan ikuinen roolipelinjohtaja jolla luonnollisen teoreettinen ote kaikkeen mahdolliseen ja mahdottomaan. Voi löytyä Tuusulan suunnalta satunnaiskohtaamisena.

Toimii seuran taloudenhoitajana valvoen rahoja ja vilkuillen ajoittain myös jäsenrekisteriä.