Yhdistyksen toimijat 2021

 

Kari Perho, hallituksen jäsen

Hesalainen pelitestaaja ja satunnainen roolipelaaja. Nauttii jazzista, scifistä ja hawaijinleikkeistä. Tykkää ideoida ja brainstormata ja auttaa seka uusia ja kokeneita pelaajia miten vain pystyy. Innokas tukirooliin istuja, jolla on omituisia hahmo- ja pelityyli-ideoita. Satunnaiskohtaaminen Helsingin alueella.

 

 

 

 

 

 

Milla-Crystalline Nylund, hallituksen jäsen

Crystal Nylund, hallituksen jäsen Kirjoittaa työkseen, elääkseen, ilokseen & huvikseen. Tykkää viettää aikaansa keittiössä, sekä erinäisten taideprojektien hautaamana. SRS:n hallituksen ohella vaikuttanut myös Roolipelitiedotuksen päätoimittajana jo vuodesta 2020

 

 

 

 

Sami Kyllönen, hallituksen jäsen

Sami on alle viisikymppinen pöytäroolipelaaja, innokas larppaaja-aloittelija, lukio-opettaja, herkkä romantikko, feministi ja usein yllättävän avoin keskustelija. Tämä entinen ydinfyysikko on nykyään myös harrastelijahumanisti, jonka kanssa helposti ajautuu akateemiseen keskusteluun. Silti hänen haaveensa on saada roolipelien hyväätekevä ilosanoma paremmin tarjolle kaikille nuorille ja aikuisille, myös niille joita kirjat, akateemisuus tai vaikka scifi ja fantasia ei kiinnosta. Roolipelien lisäksi Sami pelaa lauta- ja tietokonepelejä (esim. DeusEx ja vastaavat), kuuntelee monenlaista musiikkia (esim. kupletti ja ysäridisco) ja seuraa nettisarjakuvia.

 

 

 

Arttu Hanska, verkkovastaava

verkkovastaava[at]suomenroolipeliseura.fi

Arttu asuu Helsingissä, koodaa päivisin ja järjestää roolipelitapahtumia öisin. Satunnainen tarinapelaaja ja larppaaja. Vannoo uskollisuutta freeformin alttarilla ja levittää ilosanomaa. Lempisanonta: “Oikeat pelaajat oikeanlaisiin peleihin.”

 

 

 

Jukka Hiltunen, varapuheenjohtaja

Jukka on IT-insinööri Lahesta, vaikkei sitä ensimmäiseksi uskoisi. Puheliaana ihmisotuksena hän rakastaa pöytäroolipelien lisäksi muita sosiaalisia pöytäpelejä sekä syvällisiä keskusteluita. Hänen sydäntä lähellä ovat myös luonnossa liikkuminen, elokuvat, live-musiikkiesitykset sekä tyttärensä kanssa seikkailut. SRS:n tehtävien ohella hän toimii vapaa-ajallaan pienen lautapelikerhon vetäjänä ja harrastelijatason pelisuunnittelija. Hänellä on kaksi kissaa, puoliso ja liian monta pöytälaatikkoprojektia.

 

 

Joni Heinonen, viestintävastaava

Forever GM jostain kaukaa korvesta. Ollut mukana SRS:ssä sen alkuajoista lähtien, yhteistyön merkeissä, ja nyt ensimmäistä kertaa ihan toimijana kun muutenkin tarjoutui tekemään kaikkea viestintäjuttuja. Ihmisenä (?) on innokas roolipelaaja joka pitää pelaajansa rautaisen nyrkin alla silloin kun ei jaa heille expaa, aviopuoliso, isä sekä Dragon Rider- kappaleen suurkuluttaja. Tunnettu lähinnä Tubetallin puolelta Ropetupa kanavastaan jonka aina väittää olevan ensimmäinen laatuaan suomeksi, vaikka näin ei ole koskaan tieteellisesti todistettu…

 

 

 

Tuomas Kuusniemi, sihteeri

Oululainen roolipelien ja yhdistystoiminnan ongelmakäyttäjä joka kamppailee ylitsepursuavan roolipelikokoelman syyllistävän painon alla. Lihatodellisuudessa hän on varustautunut hyökkäysvaunulla, tukiastalolla, nopilla ja joko burgerilla tai känkyllä, ja virtuaalimaailmasta hänet löytää striimaamassa ja tubettamassa peleistä ja politiikasta.