Yhdistyksen toimijat 2021

Kari Perho, hallituksen jäsen

Hesalainen pelitestaaja ja satunnainen roolipelaaja. Nauttii jazzista, scifistä ja hawaijinleikkeistä. Tykkää ideoida ja brainstormata ja auttaa seka uusia ja kokeneita pelaajia miten vain pystyy. Innokas tukirooliin istuja, jolla on omituisia hahmo- ja pelityyli-ideoita. Satunnaiskohtaaminen Helsingin alueella.

Milla-Crystalline Nylund, hallituksen jäsen

Crystal on Kokkolan seutuvilla vaikuttava yrittäjänalku. Nauttii vapaa-ajallaan mm. tutkimusmatkailusta, hyvästä ruuasta, sekä erinäisiin taideprojekteihin sekaantumisesta. SRS:n hallituksen ohella vaikuttanut myös Roolipelitiedotuksen päätoimittajana jo vuodesta 2020.

Sami Kyllönen, hallituksen jäsen

Sami on alle viisikymppinen pöytäroolipelaaja, innokas larppaaja-aloittelija, lukio-opettaja, herkkä romantikko, feministi ja usein yllättävän avoin keskustelija. Tämä entinen ydinfyysikko on nykyään myös harrastelijahumanisti, jonka kanssa helposti ajautuu akateemiseen keskusteluun. Silti hänen haaveensa on saada roolipelien hyväätekevä ilosanoma paremmin tarjolle kaikille nuorille ja aikuisille, myös niille joita kirjat, akateemisuus tai vaikka scifi ja fantasia ei kiinnosta. Roolipelien lisäksi Sami pelaa lauta- ja tietokonepelejä (esim. DeusEx ja vastaavat), kuuntelee monenlaista musiikkia (esim. kupletti ja ysäridisco) ja seuraa nettisarjakuvia.

Arttu Hanska, verkkovastaava

verkkovastaava[at]suomenroolipeliseura.fi

Arttu asuu Helsingissä, koodaa päivisin ja järjestää roolipelitapahtumia öisin. Satunnainen tarinapelaaja ja larppaaja. Vannoo uskollisuutta freeformin alttarilla ja levittää ilosanomaa. Lempisanonta: “Oikeat pelaajat oikeanlaisiin peleihin.”