Haussa jäsenvastaava ja tiedottaja!

Suomen roolipeliseura ry etsii paikkaajia kahteen luottamushtehtävään seuran hallituksen tueksi loppuvuodeksi. Jos jompikumpi pesti kiinnostaa, voit kysyä lisää ja ilmoittautua hommaan lähettämällä sähköpostia hallitukselle hallitus[ät]suomenroolipeliseura.fi. Molempiin pesteihin löytyy tukea ja opastusta, joten ammattilainen ei tarvitse olla! Hommiin pääsee halutessaan kiinni heti seuraavassa hallituksen kokouksessa 8.9.

Jäsenvastaava

Jäsenvastaavan pesti ei vaadi syvällistä ennakkotuntemusta SRS:n toiminnasta, joten se sopii uudelle tekijälle – tärkeintä on, että tykkäät pitää toisista huolta ja olet ystävällinen! 

Jäsenvastaava toivottaa uudet jäsenet tervetulleeksi ja pitää jäsenrekisterin järjestyksessä. Käytännössä säännöllisiin tehtäviin kuuluu jäsenhakemusten käsittely ja jäsenvastaavan sähköpostilaatikkoon tuleviin viesteihin vastailu ja tarvittaessa välittäminen hallitukselle. Suomen roolipeliseura ry:n jäsenrekisteri on Yhdistysavaimessa, joka on suomenkielinen ja helppokäyttöinen verkkosivu. Jäsenmaksuihin liittyvissä asioissa tukena on myös taloudenhoitaja. Lisäksi jäsenvastaava voi järjestää hallituksen kanssa kampanjoita ja tempauksia, joilla hankitaan uusia jäseniä, sekä miittejä, joissa jäsenet pääsevät tapaamaan toisiaan. 

Tiedottaja 

Tiedottajan pesti sopii tyypeille, jotka tykkäävät nostaa esille siistejä projekteja ja ovat uteliaita siitä, mitä skenessä tapahtuu! Tiedottaja välittää hallituksen ja projektien kuulumisia sosiaaliseen mediaan ja seuran verkkosivuille. Seuralla on aktiivisessa käytössä Discord, Instagram ja Facebook. Verkkosivut toimivat WordPress -verkkopalvelussa, jonka tekniikan kanssa tiedottajaa tukee seuran verkkovastaava. Projektien osalta viestinnässä auttaa myös Tukitiimi ja osa projekteista tekee viestintänsä itsenäisesti. 

Kuvitusta saa toki piirtää vaikka käsin, mutta seuran tiedottajalla on käytössä Canva Pro, joka on helppokäyttöinen graafisen suunnitteluun tarkoitettu verkkosivu, josta löytyy myös kuvapankki. Aiemmat viestintävelhot ovat jättäneet jälkeensä selkeän viestintäoppaan ja hyviä mallipohjia niin kuviin kuin teksteihinkin. Tässä seurassa saa myös näkyä oma tyyli, eikä kaavoihin tarvitse kangistua – seuran viestinnässä on paljon tilaa uudistamiselle! 

 

Ps. Jos seuran toimihenkilöhommat kiinnostaa, pysy kanavalla, sillä syksyn vuosikokouksesta kerrotaan pian ja siellä valitaan ensi vuodelle toimijat!