Tervetuloa Suomen roolipeliseura ry:n vuosikokoukseen!

Suomen roolipeliseura ry:n vuosikokous järjestetään Orivedellä lauantaina 30.10.2021 kello 14:00. Kokouspaikan tarkempi osoite on tukkikämppä Toivola, Iso-Tarkkalantie 144, Orivesi.

Paikalle pääsee kätevimmin omalla autolla tai bussilla (lähin pysäkki: “Talviainen th” Orivesi, 1km Toivolaan). Lähin juna-asema on Orivesi (20km Toivolaan). Paikalla voi yöpyä ja saapua voi jo perjantaina, mökki on varattu käyttöömme sunnuntaihin asti. Yöpyjien on ilmoittauduttava etukäteen. Paikan päälle saapuvia pyydetään tuomaan mukanaan lakana, pussilakana ja tyynyliina omaa petiä varten. Vaihtoehtoisesti voi myös majoittua lattialle makuupussin ja -alustan kanssa. Jos haluat nauttia rantasaunasta, varaa mukaan myös pyyhe ja uima-asu. Tulethan paikan päälle vain terveenä ja oireettomana!

Vuosikokouksessa käsitellään seuraavat sääntömääräiset asiat:

  • Valitaan hallituksen puheenjohtaja, varapuheenjohtaja ja muut jäsenet
  • Valitaan yksi toiminnantarkastaja ja yksi varatoiminnantarkastaja
  • Esitetään tilinpäätös, vuosikertomus ja toiminnantarkastajien lausunto
  • Päätetään tilinpäätöksen vahvistamisesta ja vastuuvapauden myöntämisestä yhdistyksen vastuuvelvollisille edelliseltä tilikaudelta
  • Vahvistetaan toimintasuunnitelma, tulo- ja menoarvio sekä liittymis- ja jäsenmaksun suuruus, ja muut tarpeelliset päätökset seuraavalle vuodelle

Vuosikokouksen jälkeen juhlistamme uutta valittua hallitusta sekä pitkään odotettua kokoontumista yhteen. Ohjelmassa on rentoa yhdessäoloa ja mökin sauna lämpiää illalla halukkaille saunojille.

Kokoukseen voi osallistua etänä verkon kautta seuran Discord-palvelimen välityksellä. Jos olet osallistumassa kokoukseen etänä, on toivottavaa, että ilmoittaudut etukäteen ilmoittautumislomakkeella tähän! Lisäksi kutsumme erityisesti kaikki projektien aktiivit ja projekteista kiinnostuneet viettämään Toivolan tukkikämpällä koko viikonlopun projektien suunnittelun ja toiminnan kehittämisen parissa! Liitteenä viikonlopun ohjelma ja vuoden 2022 toimintasuunnitelman luonnos.

Tervetuloa mukaan suunnittelemaan ja päättämään tulevasta vuodesta!

Syysterveisin,

SRS:n hallitus

 

Ilmoittautuminen kokoukseen

Ilmoittautuminen tarvitaan erityisesti etäyhteyksin osallistuvilta tai jos haluat yöpyä paikan päällä. Ilmoittautua kannattaa myös, jos tahdot varmistaa, että sinullekin riittää kokouksessa kahvia! Ilmoittautumattomuus ei kuitenkaan ole SRS:n jäsenille este osallistua kokoukseen. Ruokailut kukin hoitaa itse, paikalla on perus-varusteltu keittiö. Viikonloppu pidetään vähäpäihteisenä. Omat saunajuomat tai tilaisuuden juhlistaminen kokouksen päätteeksi vaikkapa maljan kohottamisella on sallittua täysi-ikäisille kohtuuden rajoissa.

 

LÄHITAPAHTUMA: https://forms.gle/f3ejLR9DthLrmGNE8

ETÄKOKOUS: https://forms.gle/nn11G5EFEpUjRzCH9

KIMPPAKYYTI LOMAKE: https://docs.google.com/document/d/1qkTJprF72GHh61vcrcSUdw4Pk9aIgxTmRV-2AWpTAYA/edit?usp=sharing

Lisää tietoa tapahtumapaikasta löytyy täältä.

 

Viikonlopun ohjelma

VIIKONLOPUN OHJELMA

Perjantaina 29.10. saapuminen mökille klo 16:00 alkaen, illan ohjelmassa vapaamuotoista hengailua, ja mahdollisuus saunoa.

Lauantaina 30.10. aamupäivällä projektikatsaus ja kevythenkinen aivoriihi, jossa katsotaan seuran tulevaisuutta kohti, vuosikokous alkaa kello 14:00 ja illalla juhlistetaan uuden hallituksen valintaa sekä pitkään odotettua yhteen kokoontumista. Iltaohjelma muutoin koostuu vapaamuotoisesta hengailusta, peleistä ja maailman parannuksesta. Sauna lämmitetään halukkaille.

Sunnuntaina 31.10. aamupäivällä on varattu aikaa uuden hallituksen orientaatiolle sekä uuden toimintakauden suunnitelmille. Keskipäivän lähestyessä valmistaudutaan poistumaan siivoamalla ja järjestelemällä asiat paikoilleen. Poistuminen mökiltä viimeistään kello 13:00.

Toimintasuunnitelma ja budjetti 2022

Kommentoitavissa oleva luonnos Toimintasuunnitelmasta ja talousarviosta vuodelle 2022 <linkataan tähän myöhemmin>

Muotoseikkoja koskevia korjausehdotuksia lukuunottamatta tähän versioon tulevat kommentit käsitellään vuosikokouksessa muutosesityksinä tai vastaesityksinä. Kommentoida siis saa ja kannattaa myös vastata muiden kommentteihin omilla mielipiteillään! Muutokset tehdään vasta vuosikokouksen yhteydessä.