Yhdistyksen toimijat 2020

Tuomas KuusniemiTuomas Kuusniemi, puheenjohtaja
pj[at]suomenroolipeliseura.fi

Tuomas on aktiivinen tekijä niin kotikonnuillaan Oulussa kuin internetin ihmemaailmassakin. Lihatodellisuudessa hän pelaa, suunnittelee, johtaa, tutkii ja syleilee pöytäroolipelejä, edustaa SRS:n ohella myös Kuudes rinki ry:n hallituksessa, häärää digipelien tekemisen parissa, sekä osallistuu parhaansa mukaan oululaisten roolipelisuunnittelijoiden vertaisryhmän eli Ropesorvin tapaamisiin. Tätä samaa pelin henkeä hän purkaa myös netissä sekä Noppatuurin striimeissä että omalla Ropehiiren kolo -kanavallaan YouTubessa. Muihin hänen harrastuksiinsa kuuluvat hienolla tavalla huonot elokuvat, Star Trekin ongelmakatsominen, monenlainen digipeliviihde, fantasia- ja tieteisfiktio sen kaikissa muodoissa, sekä graduohjaajien kärsivällisyyden koetteleminen Oulun yliopiston englantilaisen filologian oppiaineessa.

Petri Leinonen ja kissaPetri Leinonen, varapuheenjohtaja ja Tukitiimin johtaja
tukitiimi[at]suomenroolipeliseura.fi

Petri on pitkän linjan ruohonjuuritason roolipeliaktiivi pääkaupunkiseudulta (ja toisinaan Virtojen suunnalta), jonka tekemisen keskiössä on ollut viime vuosikymmenen ollut roolipelien sosiaalinen ulottuvuus ja harrastuksen mahdollisuudet ihmisten yhteentuomisessa. Roolipelien järjestämisen ja pelautuksen lisäksi Leinonen on sotkenut näppinsä pelisuunnitteluun ja tapahtumajärjestämiseen. Aiempina vuosina hän on ollut Ropeconin coniteassa ja vuonna 2020 Alfaconin toisena pääjärjestäjänä. Roolipelien lisäksi miehen harrastuksiin kuuluu Blood Bowl -lautapelin Clan Pakila -liigan liigakomissiointi ja miniatyyrien maalaaminen. Petrillä on myös kissa.

Pauliina PaavolaPauliina Paavola, hallituksen jäsen ja sihteeri
pauliina.harkonen[at]gmail.com

Pauliina on reilu kolmekymppinen tamperelainen graafikko, joka on harrastanut roolipelejä erityisesti tekstimuodossa enemmän tai vähemmän parisenkymmentä vuotta. Roolipelit ovat yhteinen rakkaus aviomiehen kanssa, jonka vuoksi koti onkin täynnä sekä kirjoja että lautapelejä. Muihin harrastuksiin kuuluu koira, piirtäminen, kirppikset ja sushi.

Toni ÅmanToni Åman, hallituksen jäsen ja taloudenhoitaja
talous[at]suomenroolipeliseura.fi

Toni on pitkän linjan pöytäroolipelinjohtaja joka pyrkii aika ajoin löytämään uusia vaikutteita harrastukseensa. Tyypillisenä teoreetikkona hän on kiinnostunut erilaisista (rooli)pelien pelityyleistä, pelaamisen tarkoituksesta ja kehittämisestä. Klassisen koulukunnan roolipelaajana hän on onnistunut väistämään larppaamisen mutta sekaantunut aikanaan figupeleihin. Hänet voi löytää satunnaiskohtaamisena Helsingistä.

Milla-Crystalline NylundMilla-Crystalline Nylund, hallituksen jäsen, Roolipelitiedotuksen päätoimittaja
crystalymail[at]gmail.com

Crystal on Kokkolan seutuvilla vaikuttava larppaava larpintekijä. Muu vapaa-aika (mikä?) sisältää mm. kokkailua, tutkimusmatkailua, sekä erinäistä raapustelua ja taideprojekteihin sekaantumista. SRS:n hallituksen ohella vaikuttanut myös Roolipelitiedotuksen päätoimittajana jo vuodesta 2020.

Sami KyllönenSami Kyllönen, hallituksen jäsen
sami.kyllonen[at]elisanet.fi

Sami on nelivitonen pöytäroolipelaaja, innokas larppaaja-aloittelija, lukio-opettaja, herkkä romantikko ja usein yllättävän avoin keskustelija. Tämä entinen fyysikko on nykyään pikemminkin harrastelijahumanisti, jonka kanssa helposti ajautuu akateemiseen keskusteluun. Silti hänen haaveensa on saada roolipelien hyväätekevä ilosanoma paremmin tarjolle kaikille nuorille ja aikuisille, myös niille joita kirjat, akateemisuus tai vaikka scifi ja fantasia ei kiinnosta. Työnsä vuoksi Sami löytyy useimmiten Kuhmoisista. Roolipelien lisäksi Sami pelaa lauta- ja tietokonepelejä (esim. DeusEx ja vastaavat), kuuntelee monenlaista musiikkia ja seuraa nettisarjakuvia.

Petri GrönholmPetri Grönholm, hallituksen jäsen
Petrinpicasa[at]gmail.com tai Helsinginpoytaroolipelaajat[at]gmail.com

Petri asuu Helsingissä ja on pelannut sekä pelauttanut roolipelejä vuodesta 87 ja on titteliltään vaari. Tämä jäntevä vaarishenkilö opettaa animaatiota ja av-tuotantoa mediastadi amiksessa. Helsingin pöytäroolipelaajat ry.n perustaja ja puheenjohtaja. Hepro toimii facebookin ja discordin kautta. Profiilikuvasta huolimatta osaa ottaa asioita vakavasti. Harrastuksina mm. Miniatyyrien maalailu, roolipelien peluutus sekä animoitujen karttojen teko. 

Arttu Rahikainen, hallituksen jäsen

Jemina Iiponen, jäsenvastaava
jasenvastaava[at]suomenroolipeliseura.fi

Nuppu SoanjärviNuppu Soanjärvi, hallituksen varajäsen ja viestintävastaava
tiedotus[at]suomenroolipeliseura.fi

Nuppu on Jyväskylässä vaikuttava pöytäroolipelaaja, larppaaja ja digipeliveteraani, joka yhdistää mieluusti harrastuksiaan. Hän on toiminut paikallisissa harrastejärjestöissä niin roolipeli-, kuin e-urheilunkin puolella, kirjoittaa Nörttitytöt-blogiin ja pelaa Noppatuurissa. Ammatikseen Nuppu pelikasvattaa sekä päihdevalistaa ja siinä sivussa tekee väitöstutkimusta kasvatuksellisista roolipeleistä. Avaruusraketit ja äkäinen tekno on kuuminta hottia.

Noona Hiilinen, viestintävastaava
tiedotus[at]suomenroolipeliseura.fi

Arttu HanskaArttu Hanska, verkkovastaava
verkkovastaava[at]suomenroolipeliseura.fi

Arttu asuu Helsingissä, koodaa päivisin ja järjestää roolipelitapahtumia öisin. Satunnainen tarinapelaaja ja larppaaja. Vannoo uskollisuutta freeformin alttarilla ja levittää ilosanomaa. Lempisanonta: “Oikeat pelaajat oikeanlaisiin peleihin.”

Jonne Kuokkanen, hallituksen varajäsen

Pauli HulkkonenPauli Hulkkonen, hallituksen varajäsen

Pauli on espoolainen nuorten ja kirjojen parissa työskennellyt humanisti. Nykyään löydät hänet keskeltä ammattikorkeakoulu opintoja ihmettelemässä kansalaistoimintaa, järjestö- ja nuorisotyötä. Koulu- ja vapaa-ajallaan sekä seuran toiminnassa hän on perehtynyt laajasti harrastuspelaajien yhteisöihin ja seuroihin. Hänen käytännön pelaamisen ydin on rooli- ja miniatyyripelien välillä mutta on kyllä varsinainen pelien sekakäyttäjä niin digitaalisten kuin perinteisten. SRS:ssä Pauli on Pelijärjestöjen verkostoitumisprojektin pää. Projektissa Pauli auttaa pelaaja yhteisöjä löytämään toisiaan, ihmisiä löytämään yhteisönsä ja pelaajayhteisöjä pulmissaan.

 

Aiempien vuosien toimijat näet täältä.