Yhdistyksen toimijat 2022

Kaikki seuran yhteystiedot löydät Yhteystiedot -sivulta.

Sami Kyllönen, Varapuheenjohtaja

Sami on alle viisikymppinen pöytäroolipelaaja, innokas larppaaja-aloittelija, lukio-opettaja, herkkä romantikko, feministi ja usein yllättävän avoin keskustelija. Tämä entinen ydinfyysikko on nykyään myös harrastelijahumanisti, jonka kanssa helposti ajautuu akateemiseen keskusteluun. Silti hänen haaveensa on saada roolipelien hyväätekevä ilosanoma paremmin tarjolle kaikille nuorille ja aikuisille, myös niille joita kirjat, akateemisuus tai vaikka scifi ja fantasia ei kiinnosta. Roolipelien lisäksi Sami pelaa lauta- ja tietokonepelejä (esim. DeusEx ja vastaavat), kuuntelee monenlaista musiikkia (esim. kupletti ja ysäridisco) ja seuraa nettisarjakuvia.


Kari Perho, hallituksen jäsen
Pelitestaaja, joka pitää eniten ekonomisista, lauta- ja roolipeleistä ja tykkää luoda karttoja ja outoja esineitä, hahmoja ja ideoita peleihin. Ei voi sietää paperitöitä mutta hahmolomakkeet ja tekniset kaaviot ovat aina mieleen. Turhankin rauhallinen ja tosikko ajoittain, mutta aina valmis auttamaan ja ideoimaan. Tykkää kokata ja kiusata tuttuja herkullisilla kuvilla itsetehdyistä burgereista ja pihveistä ja on laajasti alkoholittomien juomien intoilija.


Ruska Mihka Soanjärvi, hallituksen varajäsen ja Tukitiimin päähyysä tukitiimi[at]suomenroolipeliseura.fi
Ruska on pöytäroolipelaaja, larppaaja ja digipeliveteraani, joka yhdistää mieluusti harrastuksiaan ja useimmiten löytyy fyysisesti Tampereelta. Hän on toiminut paikallisissa peliharrastejärjestöissä ja striimaa roolipelejä Noppatuurissa. Ammatikseen Ruska pelikasvattaa aikuisia ja siinä sivussa tekee väitöstutkimusta roolipeleillä oppimisesta. Isona Ruskasta piti tulla astronautti tai salapoliisi, mutta ei hän toisaalta vieläkään kovin isoksi ole kasvanut.


Crystal Nylund, hallituksen jäsen
Kirjoittaa työkseen, elääkseen, ilokseen & huvikseen. Tykkää viettää aikaansa keittiössä, sekä erinäisten taideprojektien hautaamana. SRS:n hallituksen ohella vaikuttanut myös Roolipelitiedotuksen päätoimittajana jo vuodesta 2020.


Tuomas Kuusniemi, sihteeri
Oululainen roolipelien ja yhdistystoiminnan ongelmakäyttäjä joka kamppailee ylitsepursuavan roolipelikokoelman syyllistävän painon alla. Lihatodellisuudessa hän on varustautunut tukevalla astalolla, nopilla ja joko burgerilla tai känkyllä, ja virtuaalimaailmasta hänet löytää striimaamassa ja tubettamassa peleistä ja politiikasta.

Jukka Hiltunen, hallituksen ja tukitiimin jäsen

Jukka on IT-insinööri Lahesta, vaikkei sitä ensimmäiseksi uskoisi. Puheliaana ihmisotuksena hän rakastaa pöytäroolipelien lisäksi muita sosiaalisia pöytäpelejä sekä syvällisiä keskusteluita. Hänen sydäntä lähellä ovat myös luonnossa liikkuminen, elokuvat, live-musiikkiesitykset sekä tyttärensä kanssa seikkailut. Hänen viimeisin innostus on flipperit. Roolipelien ilosanoman välittäjänä toimisen ohella hän on vapaa-ajallaan pienen lautapelikerhon vetäjä ja harrastelijatason pelisuunnittelija. Hänellä on kaksi kissaa, puoliso ja liian monta pöytälaatikkoprojektia.

Joni Heinonen, viestintä ja hallituksen varajäsen

Joni, alias Rope-setä on roolipeli-intoilija jostain syrjäseudulta. Ikuinen pelinjohtaja ei ehkä pelaa kaikenlaisia roolipelejä, mutta uskoo että väärää tapaa roolipelata ei ole. Viestinnässä tekee postauksia sosiaaliseen mediaan, ja omalla YouTube-kanavallaan jakaa kokemuksiaan roolipelaamisesta. Roolipelien kehittelemä simulaatio on kiehtova aihe mutta ilman tarinaa se on pelkkää matematiikkaa. Hänen mottonsa on: “Nörttiys suosii nörttiä!”