Yhdistyksen toimijat 2017-2018

Tässä toimikauden 2017-2018 hallitus, joka valittiin perustamiskokouksen yhteydessä ja tähän mennessä työryhmiin ja toimihenkilöpesteihin ilmoittautuneet toimijat. Suomen roolipeliseurassa sekä puheenjohtaja että varapuheenjohtaja valitaan vaaleilla jäsenkokouksessa. Projekteihin

Hallitus

Ruska Soanjärvi, puheenjohtaja  
Ruska on Jyväskylässä vaikuttava larppaaja, pöytäroolipelaaja ja digipeliveteraani, joka yhdistää mieluusti harrastuksiaan erilaisin projektein. Hän on toiminut paikallisissa harrastejärjestöissä niin roolipeli-, kuin eurheilunkin puolella ja kirjoittaa Nörttitytöt-blogiin. Ammatikseen Ruska on pelikasvatus-kukkahattutäti ja siinä sivussa tekee väitöstutkimusta opetuksellisista roolipeleistä. Avaruusraketit ja astrobiologia on kuuminta hottia.
pj@new.suomenroolipeliseura.fi

Pauli Hulkkonen, varapuheenjohtaja
Toimialueina ovat Pelijärjestöjen verkostoitumisprojekti, yhteisöviestintä ja projektikoordinaatio

Pauli on espoolainen kirjaston siviilipalvelustyöntekijä, jossa hän työskentelee nuorten sekä kirjaston pelitoiminnan parissa paljon. Koulu ja vapaa-ajallaan sekä seuran toiminnassaan hän on perehtynyt laajasti harrastuspelaajien yhteisöihin ja seuroihin. Hänen käytännön pelaamisen ydin on rooli- ja miniatyyripelien välillä mutta on kyllä varsinainen pelien sekakäyttäjä.
pj@new.suomenroolipeliseura.fi

Arttu Hanska, verkkovastaava
Arttu asuu Helsingissä, koodaa päivisin ja järjestää roolipelitapahtumia öisin. Satunnainen tarinapelaaja ja larppaaja. Vannoo uskollisuutta freeformin alttarilla ja levittää ilosanomaa. Lempisanonta: “Oikeat pelaajat oikeanlaisiin peleihin.”
verkkovastaava@new.suomenroolipeliseura.fi

Toni Åman, taloudenhoitaja
Toni on pitkän linjan pöytäroolipelinjohtaja joka pyrkii aika ajoin löytämään uusia vaikutteita harrastukseensa. Tyypillisenä teoreetikkona hän on kiinnostunut erilaisista (rooli)pelien pelityyleistä, pelaamisen tarkoituksesta ja kehittämisestä. Klassisen koulukunnan roolipelaajana hän on onnistunut väistämään larppaamisen mutta sekaantunut aikanaan figupeleihin. Hänet voi löytää satunnaiskohtaamisena Helsingistä.

Mihkal Jouste, hallituksen jäsen

Varajäsenet

Perttu Vedenoja, varajäsen, graafikko
Teja Rönni, varajäsen

Toimihenkilöt/työryhmien jäsenet

Jemina Iiponen, jäsenvastaava
Jemina on toistaiseksi Salossa vaikuttava, viittä vaille valmis sairaanhoitaja ja kissan omistaja. Harrastaa eskapismia sen useissa eri olomuodoissa, mutta lähinnä larpaten, pöytäropeltaen, fanficcejä lukien, ja muuten vaan nörtteillen. CRYOexpatriot ja vanha Maraconin järkkääjä. Nykyään face-to-face peliseuran puutteen takia suurin osa ropeista tapahtuu Discordin välityksellä. Kaikki maistuu, kunhan siinä on himmeliä.

Sami Koponen, Roolipelitiedotuksen päätoimittaja
Sami on pöytäroolipelaamisen monimuotoisuuden ystävä ja koittaa parhaansa mukaan ymmärtää muitakin roolipelaamisen erilaisia muotoja. Tuoreena isänä harrastamisaika on joskus kortilla, mutta silloin kun sitä on, se kuluu pelaamisen ohella skenen seuraamiseen ja Roolipelitiedotuksen ylläpitämiseen.
roolipelitiedotus@gmail.com

Mikko Tolonen, aktiivi
Mikko on Joensuulainen tarinankertoja. Hän on aktiivinen pelinjohtaja ja maailmanrakentaja, joka opettelee kirjoittamiseen liittyviä tekniikoita ja teoriaa. Silloin kun hän ei ole kirjoittamassa jotain hän lukee sci-fiä, fantasiaa, historiaa ja filosofiaa. Kaikkea mikä tuo mielenkiintoisia tarinoita, juonikoukkuja ja elämyksiä pelipöytään pelaajille ihmeteltäväksi ja pureskeltavaksi. Päivisin Mikko koodaa ja tekee toimistotöitä, mutta iltaisin hän kirjoittaa.

Joni Heinonen, aktiivi
Jonir on epäillyttävän innokas harrastaja joka uhraa vapaa-aikaansa roolipelaamisen pyhimysten alttarilla. Voi olla että hänellä on hämäriä tarkoitusperiä, tai sitten hän on vain outo.
Roolipelit ovat sydäntä lähellä, niin että Miekka ja Magia-sääntökirja kulkisi mukana povarissa, mikäli hän ei pelkäisi sen rypistyvän.
Jonir tunnetaan (hyvin) pienissä piireissä hänen Ropetupa-sarjastaan jota hän tekee intohimoisesti. Mikä on hyvä, koska tieto ja taito häneltä puuttuukin.
Jonir tykkää Sormusten Herrasta lähinnä koska tuntee sen velvollisuudekseen. Warcraft- elokuva täytti hänen fantasiakiintiön paljon paremmin, vaikka hän ei ole WoWiin koskaan koskenut, ei erota edes Windows- pohjaista PCtä MACistä, piruparka.
Vähäinen vapaa-aika kuluu animen seuraamisessa ja seuraavan sukupolven perehdyttämisessä HeroQuestin saloihin.
Nörttiys suosii nörttiä!
ropetupa@gmail.com

Noona Hiilinen, viestintävastaava
Mikko Karttunen, Peliä pyynnöstä -pääkoordinaattori

 

Lisää toimijoiden esittelyjä voit lukea seuran Discord-serverin esittelykanavalta. Discord on paras seuran aktiiveihin tutustumispaikka, kanavan yhteystiedot löydät sivun alalaidasta.

Yhteydenotot:

Puheenjohto: pj(a)suomenroolipeliseura.fi
Jäsenpalvelu: jasenvastaava(a)suomenroolipeliseura.fi
Verkkosivujen ongelmat: verkkovastaava(a)suomenroolipeliseura.fi