Yhdistyksen toimijat 2019

Tässä toimikauden 2019 hallitus, joka valittiin yhdistyksen vuosikokouksessa sekä työryhmiin ja toimihenkilöpesteihin ilmoittautuneet toimijat. Suomen roolipeliseurassa sekä puheenjohtaja että varapuheenjohtaja valitaan vaaleilla jäsenkokouksessa.

Hallitus

Ruska Soanjärvi, puheenjohtaja

Ruska on Jyväskylässä vaikuttava larppaaja, pöytäroolipelaaja ja digipeliveteraani, joka yhdistää mieluusti harrastuksiaan erilaisin projektein. Hän on toiminut paikallisissa harrastejärjestöissä niin roolipeli-, kuin eurheilunkin puolella ja kirjoittaa Nörttitytöt-blogiin. Ammatikseen Ruska on nuorisoalalla toimiva pelikasvatus-kukkahattutäti ja siinä sivussa tekee väitöstutkimusta opetuksellisista roolipeleistä. Avaruusraketit ja glitch-hop on kuuminta hottia.

pj@new.suomenroolipeliseura.fi

Tuomas Kuusniemi, varapuheenjohtaja

Tuomas on aktiivinen tekijä niin kotikonnuillaan Oulussa kuin internetin ihmemaailmassakin. Lihatodellisuudessa hän pelaa, suunnittelee, johtaa, tutkii ja syleilee pöytäroolipelejä, edustaa SRS:n ohella myös Kuudes rinki ry:n hallituksessa, häärää digipelien tekemisen parissa, sekä osallistuu parhaansa mukaan oululaisten roolipelisuunnittelijoiden vertaisryhmän eli Ropesorvin tapaamisiin. Tätä samaa pelin henkeä hän purkaa myös netissä sekä Noppatuurin striimeissä että omalla Ropehiiren kolo -kanavallaan YouTubessa. Muihin hänen harrastuksiinsa kuuluvat hienolla tavalla huonot elokuvat, Star Trekin ongelmakatsominen, monenlainen digipeliviihde, fantasia- ja tieteisfiktio sen kaikissa muodoissa, sekä graduohjaajien kärsivällisyyden koetteleminen Oulun yliopiston englantilaisen filologian oppiaineessa.

pj@new.suomenroolipeliseura.fi

Noona Hiilinen, viestintävastaava

tiedotus@new.suomenroolipeliseura.fi

Arttu Hanska, verkkovastaava

Arttu asuu Helsingissä, koodaa päivisin ja järjestää roolipelitapahtumia öisin. Satunnainen tarinapelaaja ja larppaaja. Vannoo uskollisuutta freeformin alttarilla ja levittää ilosanomaa. Lempisanonta: “Oikeat pelaajat oikeanlaisiin peleihin.”

verkkovastaava@new.suomenroolipeliseura.fi

Petri Grönholm, hallituksen jäsen

Petri asuu Helsingissä ja on pelannut sekä pelauttanut roolipelejä vuodesta 87 ja on titteliltään vaari. Tämä jäntevä vaarishenkilö opettaa animaatiota ja av-tuotantoa amiksessa ja vetää aktiivista Helsingin pöytäroolipelaajat facebook ryhmää. Profiilikuvasta huolimatta osaa ottaa asioita vakavasti.

Harrastuksina maalailee miniatyyrejä ja syö hyvin.

Toni Åman, taloudenhoitaja

Toni on pitkän linjan pöytäroolipelinjohtaja joka pyrkii aika ajoin löytämään uusia vaikutteita harrastukseensa. Tyypillisenä teoreetikkona hän on kiinnostunut erilaisista (rooli)pelien pelityyleistä, pelaamisen tarkoituksesta ja kehittämisestä. Klassisen koulukunnan roolipelaajana hän on onnistunut väistämään larppaamisen mutta sekaantunut aikanaan figupeleihin. Hänet voi löytää satunnaiskohtaamisena Helsingistä.

 

Sami Kyllönen, hallituksen jäsen

Sami on nelikymppinen pöytäroolipelaaja, lukio-opettaja, herkkä romantikko ja hölösuu. Tämä entinen fyysikko on nykyään innokas harrastelijahumanisti, jonka kanssa liian helposti joutuu akateemiseen keskusteluun. Silti hänen haaveensa on saada roolipelien hyväätekevä ilosanoma paremmin tarjolle kaikille nuorille ja aikuisille, myös niille joita kirjat, akateemisuus tai vaikka scifi ja fantasia ei kiinnosta. Työnsä vuoksi Sami löytyy useimmiten Kuhmoisista.

Varajäsenet

Tanja Kuusniemi, sihteeri

Tanja on Ouluun tukevasti juurtunut, alunperin rovaniemeläinen rooliharrastaja ja järjestö(semi)aktiivi, joka toimii tällä hetkellä Suomen roolipeliseuran lisäksi CRYO ry:n epävirallisen alumnijärjestön Wanhojen Partojen puheenjohtajana. Tanja on ottanut osaa monenmoisen pienen ja keskisuuren roolipeliaiheisen tapahtuman organisoimiseen, ja juuri tapahtumanjärjestäminen ja elämysten tuottaminen ovatkin hänelle valtava osa skeneaktiiviuden viehätystä. Tanja on Noppatuuri-pelistriimin vakiokasvo ja somevastaava sekä Ajankohtainen deekuutonen -keskusteluohjelman juontaja. Kielen ja kulttuurin ammattilaisena Tanja myös toimii myös kirjoittajana ja kielenhuoltajana paikallisessa vielä kehitteillä olevassa digipeliprojektissa.

tanja.kuusniemi@gmail.com

Pauli Hulkkonen, varajäsen

Pelijärjestöjen verkostoitumisprojekti

Pauli on espoolainen kirjaston työntekijä, jossa hän työskentelee nuorten sekä kirjaston pelitoiminnan parissa paljon. Koulu ja vapaa-ajallaan sekä seuran toiminnassaan hän on perehtynyt laajasti harrastuspelaajien yhteisöihin ja seuroihin. Hänen käytännön pelaamisen ydin on rooli- ja miniatyyripelien välillä mutta on kyllä varsinainen pelien sekakäyttäjä.

Toimihenkilöt/työryhmien jäsenet

Jemina Iiponen, jäsenvastaava

Jemina on toistaiseksi Salossa vaikuttava, viittä vaille valmis sairaanhoitaja ja kissan omistaja. Harrastaa eskapismia sen useissa eri olomuodoissa, mutta lähinnä larpaten, pöytäropeltaen, fanficcejä lukien, ja muuten vaan nörtteillen. CRYOexpatriot ja vanha Maraconin järkkääjä. Nykyään face-to-face peliseuran puutteen takia suurin osa ropeista tapahtuu Discordin välityksellä. Kaikki maistuu, kunhan siinä on himmeliä.

Sami Koponen, Roolipelitiedotuksen päätoimittaja

Sami on pöytäroolipelaamisen monimuotoisuuden ystävä ja koittaa parhaansa mukaan ymmärtää muitakin roolipelaamisen erilaisia muotoja. Tuoreena isänä harrastamisaika on joskus kortilla, mutta silloin kun sitä on, se kuluu pelaamisen ohella skenen seuraamiseen ja Roolipelitiedotuksen ylläpitämiseen.

roolipelitiedotus@gmail.com

Joni Heinonen, aktiivi

Jonir on epäillyttävän innokas harrastaja joka uhraa vapaa-aikaansa roolipelaamisen pyhimysten alttarilla. Voi olla että hänellä on hämäriä tarkoitusperiä, tai sitten hän on vain outo.

Roolipelit ovat sydäntä lähellä, niin että Miekka ja Magia-sääntökirja kulkisi mukana povarissa, mikäli hän ei pelkäisi sen rypistyvän.

Hereillä Jonir pysyy koska hänen Teho-järjestelmässään virtaa myös hippuisen vertakin. Ilman tätä järjestelyä hän nukkuisi Cthulhun unta.

Jonir tunnetaan (hyvin) pienissä piireissä hänen Ropetupa-sarjastaan jota hän tekee intohimoisesti. Mikä on hyvä, koska tieto ja taito häneltä puuttuukin.

Jonir tykkää Sormusten Herrasta lähinnä koska tuntee sen velvollisuudekseen. Warcraft- elokuva täytti hänen fantasiakiintiön paljon paremmin, vaikka hän ei ole WoWiin koskaan koskenut, ei erota edes Windows- pohjaista PCtä MACistä, piruparka.

Vähäinen vapaa-aika kuluu animen seuraamisessa ja seuraavan sukupolven perehdyttämisessä HeroQuestin saloihin.

Nörttiys suosii nörttiä!

joniheinonen88@gmail.com

Anna Tervo, viestintävastaava

Anna on juuriltaan Espoolainen, mutta nyttemmin asettunut Ouluun. Päivätyönään hän korrup… kasvattaa tulevaisuuden roolipelaajia varhaiskasvatuksen opettajana, koiralta ja perheeltä liikenevällä vapaa-ajalla larppaa ja heittäytyy pöytä- ja tekstiroolipelien maailmaan. Haaveena on helpottaa lasten ja nuorten pääsyä harrastuksen pariin. Opiskeluaikainen aktiivinen järjestöissä vaikuttaminen jätti tyhjän aukon, jota Anna nyt paikkailee SRS:n tiedotusnakkeja hoidellessa.

tiedotus@new.suomenroolipeliseura.fi

Mikko Karttunen, Peliä pyynnöstä -pääkoordinaattori

Mikko on Tampereella vaikuttava monipuolinen roolipelaaja, jolle maistuu erityisesti (post-)forgelaiset draamapelit ja muut indiekummat, OSR-tyylinen haaste D&D sekä voimakkaisiin kokemuksiin tähtäävät freeformit. Mikko on puuhastellut roolipeliteorian ja pelisuunnittelun kanssa sekä on viime vuosina innostunut myös larppaamisesta.

Lisää toimijoiden esittelyjä voit lukea seuran Discord-serverin esittelykanavalta. Discord on paras seuran aktiiveihin tutustumispaikka, kanavan yhteystiedot löydät sivun alalaidasta.

Tanja Lehto, Alfacon 2019 pääjärjestäjä

Tanja on porvoolais-jyväskyläläis-espoolainen ropettaja, larppaaja ja freeformaaja. Nykyisin pitää päämajaansa luonnonläheisessä Espoossa. Turvallisemman tilan luominen ja osallistumuskynnyksen madaltaminen ovat hänelle kaikessa järjestämisessä tärkeässä osassa. SRS:ssä Tanja puuhaa vuoden 2019 Alfaconia. Muussa nörttijärjestötoiminnassaan hän on muun muassa koordinoinut Larp Factory Jyväskylää ja toiminut Alter Ego ry:n fuksivastaavana.

alfacon.jarjestajat@gmail.com

 

Lisää toimijoiden esittelyjä voit lukea seuran Discord-serverin esittelykanavalta. Discord on paras seuran aktiiveihin tutustumispaikka, kanavan yhteystiedot löydät sivun alalaidasta.

Vanhat toimijat näkee omalta sivulta.

Yhteydenotot:

Puheenjohto: pj@new.suomenroolipeliseura.fi
Jäsenpalvelu: jasenvastaava@new.suomenroolipeliseura.fi
Verkkosivujen ongelmat: verkkovastaava@new.suomenroolipeliseura.fi