Yhdistyksen toimijat 2023

Tällä sivulla esitellään Suomen roolipeliseura ry:n vuoden 2023 hallitus ja toimihenkilöt. Sähköpostiosoitteet ja muut yhteystiedot löydät tältä sivulta.

 

Ruska Soanjärvi

Ruska Mihka Soanjärvi

Ruska on pöytäroolipelaaja, larppaaja ja digipeliveteraani, joka yhdistää mieluusti harrastuksiaan ja useimmiten löytyy fyysisesti Tampereelta. Hän on toiminut paikallisissa peliharrastejärjestöissä ja striimaa roolipelejä Noppatuurissa. Ruska tekee väitöstutkimusta roolipeleillä oppimisesta ja haluaisi selvittää, miten saniaiset saisi pysymään hengissä sisäkasveina.

Tänä vuonna Ruska toimii seurassa puheenjohtajana, eli johtaa tätä koko showta ja sen suunnittelua.

Sami Kyllönen

Sami Kyllönen

Sami on alle viisikymppinen pöytäroolipelaaja, innokas larppaaja-aloittelija, lukio-opettaja, herkkä romantikko, feministi ja usein yllättävän avoin keskustelija. Tämä entinen ydinfyysikko on nykyään myös harrastelijahumanisti, joka pitää merkityksellisistä keskusteluista. Hänen haaveensa on saada roolipelien hyväätekevä ilosanoma paremmin tarjolle kaikille nuorille ja aikuisille, myös niille joita kirjat, akateemisuus tai vaikka scifi ja fantasia ei kiinnosta. Roolipelien lisäksi Sami pelaa lauta- ja tietokonepelejä.

Sami toimii seurassa varapuheenjohtajana.

Kari Perho

Kari Perho

Pelitestaaja, joka pitää eniten ekonomisista, lauta- ja roolipeleistä ja tykkää luoda karttoja ja outoja esineitä, hahmoja ja ideoita peleihin. Ei voi sietää paperitöitä mutta hahmolomakkeet ja tekniset kaaviot ovat aina mieleen. Turhankin rauhallinen ja tosikko ajoittain, mutta aina valmis auttamaan ja ideoimaan. Tykkää kokata ja kiusata tuttuja herkullisilla kuvilla itsetehdyistä burgereista ja pihveistä ja on laajasti alkoholittomien juomien intoilija.

Kari toimii hallituksen sihteerinä.

Toni Åman

Toni “Egi” Åman

Pitkän linjan ikuinen roolipelinjohtaja jolla luonnollisen teoreettinen ote kaikkeen mahdolliseen ja mahdottomaan. Voi löytyä Tuusulan suunnalta satunnaiskohtaamisena.

Toimii seuran taloudenhoitajana valvoen rahoja ja vilkuillen ajoittain myös jäsenrekisteriä.

Lauri Sankari

Pöytäpeli-intoilija ja tarinankertoja ordinaire, joka pelaa melkein yhtä mielellään yksinään kuin seurassakin. Pitkäaikaisena haaveena on kerätä rohkeutta larppaamiseenkin. Aikaisemmassa elämässä matemaatikko, nykyään opiskelee johtamista ammattikorkeassa, koska pelinjohtamisessa ei ole (vielä) korkeakoulututkintoa. Tykkää kuunnella ihmisiä, jotka ovat innoissaan tekemisistään, vaikkei itse innostukaan kovin helposti, ja kirjoittaa fantasiaromaaneja.

Toimii seuran hallituksessa viestintävastaavana.

Jukka Hiltunen

Jukka Hiltunen

Jukka on pöytäpeliharrastaja, skeneaktivaattori ja yleisroolipelipöhisijä Lahesta. Ristiriitaisena ihmisotuksena hänet voi löytää mm. suorittamasta tehtäviään IT-insinöörin koulutuksella, keskustelemassa syvällisiä humanistin innolla, pakenemassa metsään eräjorman elein tai syöksymässä moshpittiin metallipään vimmalla. Viime vuoden hänen kutsumuksensa on tuoda harrastajia yhteen ja auttaa ihmisiä löytämään uusia pelejä ja pelikavereita tässä harrastussfäärissä.

Jukka toimii seurassa tänä vuonna tapahtumavastaavana ja hallituksen varajäsenenä.

Crystal Nylund

Crystal Nylund

Taivaan väreistä inspiroituva, kirjailijan kaltainen keskiyöfilosofi. Viihtyy keittiössä, hämärässä, meren äärellä, musiikin & poikkitaiteellisten projektien ympäröimänä.. Väkensä PJ & larppaava larpintekijä pöytälaatikko täynnä konsepteja.

Crystal toimii seuran hallituksen varajäsenenä, sekä Roolipelitiedotuksen päätoimittajana.

Erja

Erja Taskinen

Erja opiskelee visuaalista suunnittelua, Erja tekee työkseen visuaalista suunnittelua. Erja tykkää harrastaa enimmäkseen videopelejä, ja luo visuaalisia juttuja erilaisissa pelitiimeissä ja jameissa. Erja on anarkistimartta, ja käy marttakahveilla. Joskus hän myös saunoo.

Erja tekee viestintää, ja mietiskelee miten kuvat auttaisivat ihmisiä ymmärtämään asioita paremmin ja helpommin.

Laura Karhu

Laura Karhu

Harrastaa kaikenlaista nörtteilyä roolipelien lisäksi. Sydäntä lähellä erityisesti scifi, manga ja Super Mario. Valokuvaaja ja visuaalisen viestinnän ammattilainen. Vaikuttaa Lahdessa tällä hetkellä.

Oskari Parviainen

Oskari on pelikasvatukseen erikoistunut yhteisöpedagogi, jolle roolipelaaminen on intohimo. Espoossa asusteleva supernörtti, joka jaksaa luennoida pelaajapsykologiasta ja roolipeliteoriasta tunteja vetämättä henkeä tai pitämättä taukoa. Cyberpunk genren suurkuluttuja.

Oskari toimii seurassa Tukitiimin vetäjänä.