Vuosikokous lähestyy!

Seuran vuosikokouksessa valitaan aina tulevan vuoden hallitus ja sen työtä johtavat puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja. Näihin pesteihin voi ilmoittautua kuka tahansa, jonka mielestä seuran työ on tärkeää ja joka haluaa sitä edistää ja kehittää. Erityisesti jos ensi vuoden toimintasuunnitelman painopisteet (vuonna 2023 mm. yhteisöllisyys ja yhdenvertaisuus) tuntuvat merkityksellisiltä, kannattaa lähteä mukaan hallitukseen!

Yhdistyksen toiminta oli vuonna 2018 muidenkin mielestä tärkeää, sillä saimme Vuoden peliteko -palkinnon Ropeconissa!

Ehdolle hallitukseen, varapuheenjohtajaksi tai puheenjohtajaksi voi asettua ilmoittamalla halukkuudestaan paikan päällä tai etäyhteydellä kokouksessa. Jos tiedät jo nyt haluavasi asettua ehdolle, voit ilmoittaa asiasta sähköpostitse hallitukselle (hallitus[at]suomenroolipeliseura.fi) – liitä mukaan tieto siitä mihin tehtävään haet ja halutessasi muutaman lauseen esittely itsestäsi. Sähköpostilla ilmoittamalla voit asettua ehdolle vaikka et pääsisi kokoukseen itse paikalle, tällöin kannattaa tietysti kirjoittaa hyvä esittely itsestäsi jotta voimme esitellä sinut kokouksessa jäsenille! Jos kokouksessa ehdolle asettuneita on enemmän kuin pestejä, seuran jäsenet äänestävät ketkä ehdokkaista valitaan tehtävään.

Ehdolle asettuneiden on hyvä valmistautua esittelemään itsensä lyhyesti kokouksessa ja kertoa esimerkiksi, minkälaisia asioita seuran toiminnassa haluaisi tehdä tai onko mielessä jotain mitä haluaisit kehittää paremmaksi. Mikään työpaikkahaastattelu tämä ei kuitenkaan ole, eikä luottamustoimeen lähtevän tarvitse etukäteen tietää tarkalleen miten kaikki yhdistyksessä toimii – vanhan hallituksen toimijat opastavat kyllä sitten alkuun! Alla olevasta linkistä pääset lukemaan tarkemmin, minkälaisia pestejä seuran hallituksessa on ja lisää tietoa saat tietenkin suoraan hallitukselta!

  • Lue minkälaisia pestejä seurassa on täältä!
  • Vuosikokouksen ja mökkiviikonlopun kutsu ja ilmoittautumisohjeet täällä.
  • Keskustelua seuran toiminnasta ja vuosikokouksesta seuran Discord-yhteisössä.

Pestien kuvaukset